Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер беше много ядосан след изненадващата загуба с 1:2 от последния в класирането Шефилд Юнайтед. Норвежецът обвини съдиите за поражението на "Олд Трафорд", но не пропусна да отправи забележки и към "Червените дяволи", особено за втория гол на гостите, който дойде след серия от комични грешки на възпитаниците му.

"През цялото време притежавахме топката, но когато толкова наивно допуснеш два гола, става сложно. Не създадохме достатъчно положения. Липсваше ни магия, нещо необикновено, с което да преодолеем защитата на съперника. Трябва да отдадем дължимото на гостите, те се бранеха наистина добре. Но е наш проблем, че не намерихме правилните решения", заяви Солскяер, след което погна и съдиите.

"При първия гол имаше нарушение на Били Шарп, който се блъсна в Давид Де Хеа. После наш гол беше отменен, а в тази ситуация нямаше фаул. Сезонът е такъв, няма какво да се направи. Факт е обаче, че съдията допусна две сериозни грешки. При втория гол на Шефилд Юнайтед действахме безобразно. Не изчистихме топката, взехме 3-4 поредни грешни решения, а това не е характерно за нас. Не трябва да се тормозим дълго заради тази загуба. Сезонът е изпълнен с изненади, а ние бяхме най-стабилният отбор. Важното е да си извадим поуките. Сега ни чака мач с Арсенал и нямаме време да съжаляваме", добави Солскяер.