Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер заяви след раввенството 3:3 с Евертън, че тимът му не трябва да бъде поставян сред претендентите за титлата във Висшата лига.

Оле каза още, че отборът израства с всеки мач, но допуска твърде лесни голове.

"Реагирахме добре на двата гола на Евертън и отново успяхме да поведем. В дадените, незнайно защо, четири добавени минути ние трябваше просто да бавим топката около флагчето за ъглов удар и да чакаме края на мача. Не искам да обвинявам никого за допуснатите голове. Всички знаят, че можеше да изиграят по-добре дадени ситуации в края. Трябваше да вкараме четвърти гол".

"Хамес и Ричарлисон ни създадоха проблеми през първото полувреме. Това, че водехме с 2:0 беше малко несправедливо, макар и попаденията ни да бяха класни. Резултат 3:3 се получава между отбори с добри нападения. Сигурен съм, че мачът се е харесал на много хора повече, отколкото на феновете ни. Резултатите влияят на настроението. Ние загубихме две точки и сме разстроени. Не трябва да ни поставят сред претендентите за титлата. Станахме по-добри като отбор, но ще видим докъде ще стигнем накрая. Хубаво е, че израстваме, но продължаваме да допускаме леки голове", каза Солскяер.