Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира кой измежду Дийн Хендерсън и Давид де Хеа трябва да бъде титуляр под рамката на вратата на Манчестър Юнайтед.

Хендерсън даде заявка за титулярно място, след като изигра силен мач срещу Реал Сосиедад в четвъртък в Лига Европа, който бе спечелен от "червените дяволи с 4:0.

Това отново предизвика дискусия сред фенове и специалисти, а Солскяер коментира темата така:

"Ще изберем състава за Нюкасъл в неделя, а Хендерсън наистина е сред тези, върху които мислим. Той изигра много солиден мач срещу баските и имаше заслуга за гола на Рашфорд. Това е нещо, върху което работим. Дийн израсна много, но имаме отличен вратар и в лицето на Давид де Хеа, така че не мога да кажа кой ще пази отсега. Винаги говоря с играчите, преди да направя избор", обясни вратарската ситуация Солскяер.

"Вярно е, че имаме известен спад във формата. Загубихме точки срещу Евертън, Шефилд Юнайтед и Уест Бромич, а чувстваме, че заслужавахме повече и можехме да вземем повече в тези двубои. Ние искаме да спечелим победи във всеки един мач, разбира се, независимо срещу кой се изправяме, но не можем да контролираме резултатите на останалите отбори. Втори сме и не искаме да завършваме на подолно място. Целта е да направим добра серия от победи и да упражним натиск над Сити, а това трябва да започне още сега", каза още Оле.