Манчестър Юнайтед се класира на 1/8-финал в Лига Европа, след като елиминира Реал Сосиедад след 0:0 в реванша и общ резултат 4:0 от двата мача. През миналия сезон "Червените дяволи" отпаднаха на 1/2-финал в надпреварата, но мениджърът Оле Гунар Солскяер заяви, че сега целта пред тима е да стигне още по-далеч.

"Загубите се помнят повече от победите. Когато достигнеш до 1/2-финал си толкова близо до целта. Ние играхме на три и загубихме един, така че този отбор знае какво е чувството. Сега искаме да стигнем по-далеч. Ние сме много сплотен отбор. Всички работят усърдно всеки ден, но е нормално да има и някои провали. Сега искаме там, където преди се провалихме, да стигнем по-далеч. Културата в клуба се подобрява, защото имаме фантастични играчи и фантастични треньори", заяви Солскяер, цитиран от Фокус.

"До паузата за националните отбори ни предстоят шест или седем мача. Играем срещу Челси, Лестър и Уест Хам - все важни срещи. Следващите три седмици ще са изключително важни за нас. Но увереността ни е висока, а да се надяваме, че и някои от контузените ще се завърнат в игра", допълни още норвежецът.