Оле Гунар Солскяер очаквано не остана доволен от представянето на Манчестър Юнайтед, който снощи направи трето поредно 0:0 във всички турнири, не успявайки да победи и Кристъл Палас. 

Червените дяволи отново бяха неубедителни в нападение за пореден път и вече изостават на 14 точки от лидера Ман Сити, на който ще гостуват този уикенд в голям сблъсък. 

„Това не бе резултатът, който искахме, но във Висшата лига трябва да играеш по-добре, за да печелиш мачове. Искаме да сме на възможно по-висока позиция в класирането и борбата за това е сериозна. Нуждаем се от всяка точка, но понякога мачовете не се получават така, както искаме“ заяви норвежецът. 

„В последните си 3 двубоя не отбелязахме, но и не допуснахме гол, което направи седмицата не особено добра, но ако това се случва веднъж в годината, не е чак такъв проблем. Изпуснахме моментите си през първото полувреме и сме разочаровани. Палас е опасен отбор и след паузата не ни даде да играем така, както искахме. Може би резултатът е закономерен с оглед на представянето на двата отбора. Просто ни липсваше качество“ добави той. 

„Липсваше ни качество и скорост, но понякога всичко опира да човешката природа и до това, че просто не работиш както искаш. Сезонът е дълъг и труден, съперниците са силни и се случва да не можеш да постигнеш това, което искаш. В края Дийн направи важно спасяване и му благодарих за спечелената точка. Де Хеа не е ясно кога ще се върне, тъй като има лични проблеми. Сега ни очаква дерби със Сити, в  което трябва да сме вдъхновени и мотивирани и със сигурност ще дадем всичко от себе си“ изтъкна още Солскяер.