Оле Гунар Солскяер може да бъде спокоен за мястото си начело на Ман Юнайтед, след като за пореден път бе подкрепен от ръководството. 

Въпреки че загуби много точки напоследък, а с това и шансовете си за титлата изоставайки сериозно от градския съперник Сити, Ед Уудуърд е категоричен, че тимът прогресира сериозно под ръководството на норвежеца. 

„Прогресът постигнат от Оле и играчите е очевиден, а случващото се в академията ни и женския отбор също ни карат да бъде още по-големи оптимисти за бъдещето“ коментира Уудуърд по време на финансовия отчет. 

Финансовите отчети показват, че дълговете на клуба са се увеличили от 64 милиона паунда до огромните 455 милиона, поради липсата на приходи, продиктувани от пандемията от Ковид 19. 

Това също е една от причините шефовете да застават зад Солскяер, макар и да не е ясно колко пари ще има на разположение през лятото за нови попълнения. 

Юнайтед направи три поредни 0:0, а в неделя ще гостува на Манчестър Сити и ще опита да прекъсне серията на Гражданите от 21 поредни победи. Запазването на мястото в Топ 4 е приоритет, а отборът продължава участието си в ФА Къп и Лига Европа.