Димитър Бербатов заяви в традиционната си рубрика в Betfair, че очаква Манчестър Юнайтед да спечели визитата на градския съперник Сити с 3:2.

Бившият нападател на червените дяволи призна, че по време на първото дерби между двата отбора за сезона (0:0 на "Олд Трафорд") е щял да заспи от скука. Но сега той смята, че ще станем свидетели на доста по-интересен двубой.

"Надявам се този път да не стане скучен мач, както първият за сезона във Висшата лига, когато направиха 0:0. Почти заспах тогава. Искам Юнайтед да сложи край на серията на Сити от 21 поредни победи. Това ще бъде в съзнанието на играчите и от двата отбора, а според мен червените дяволи ще се възползват
от това - резултат 3:2 за Юнайтед", заяви Бербо.

Той изрази мнение, че Ливърпул ще се върне на победния път в домакинството си на Фулъм, а освен това прогнозира равенство между Челси и Евертън на "Стамфорд Бридж": "Фулъм играе добър футбол и е близо до спасителния бряг. Много ще се радвам бившият ми отбор да вземе трите точки на "Анфилд", но Ливърпул ще бъде прекалено голяма планина за изкачване за тях - 2:1. Време е Челси да загуби малко точки. Евертън едва ли ще спечели на "Стамфорд Бридж", но ако искат да продължат битката си за четворката, трябва да измъкнат нещо - точен резултат 1:1"