Бруно Фернандеш не бърза да поднови договора си с Манчестър Юнайтед, тъй като иска да разбере трансферните планове на клуба за бъдещето, твърди вестник „Сън“. 

Португалецът се превърна в най-важния играч на Червените дяволи веднага след идването си през миналата зима и от клуба вече са готови да удължат контракта му, въпреки че на този етап е обвързан с тима до лятото на 2025-а. 

Фернандеш получава едва по около 100 000 паунда на седмица, което е доста по-малко от най-добре платените в клуба. Сега Юнайтед е готов да удвои възнаграждението му до 200 000 лири седмично, но явно парите не са най-важното нещо за халфа. 

Той иска да е наясно с плановете на отбора да бъдещето предвид трудната ситуация с Ковид 19 и възможностите тимът да бъде подобрен в стремежа да се върне на върха във Висшата лига. 

До този момент Бруно има забележителните 42 гола и 28 асистенции в 74 мача за Червените дяволи във всички турнири и въпреки че в някои мачове има спад в представянето му, като цяло е ключовата фигура в отбора.