Ръководството на Борусия Дортмунд е отворено към продажба на Джейдън Санчо, ако в офисите на клуба пристигне добра оферта, съобщава трансферният гуру Фабрицио Романо. 

Крилото на германския тим бе обект на сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед през миналото лято, когато медиите смятаха, че е съвсем близо до трансфер при “червените дяволи”, но в крайна сметка до сделка не се стигна, тъй като англичаните не бяха готови да платят желаните 120 милиона евро.

Сега обаче от Борусия ще са готови да занижат финансовите си изисквания, за което преди няколко дни намекна и спортният директор на клуба Михаел Цорк, заявявайки, че има "джентълменско споразумение със Санчо". 

Впоследствие от Sport 1.de дори информираха, че дортмундци са готови да приемат предложение в размките на 85 - 90 милиона за крилото си, което е напълно по силите на Манчестър Юнайтед и дори няма да счупи рекордните за клуба 105 милиона евро, които бяха платени на Ювентус за Пол Погба. 

Английските анализатори от своя страна са на мнение, че именно Джейдън Санчо отново ще оглави трансферния списък на "червените дяволи", след като преди дни се появи информацията, че Единсон Кавани се е съгласил да остане на "Олд Трафорд" още един сезон.