Големите футболни турнири трябва да завършат по-рано, заради провеждането на отложеното за това лято ЕВРО 2020. Букмейкър Palms Bet е приготвил много атрактивен Palms bet bonus за нов клиент, който е перфектна възможност за успех при залог на решителните мачове от Шампионка лига, Лига Европа, Купата на България и т.н.

Нека обърнем внимание на финалния сблъсък във втория по сила европейски клубен турнир – Лига Европа. Мачът е насрочен за 26-ти май и ще се изиграе на стадиона в полския град Гданск. До заключителния сблъсък достигнаха Манчестър Юнайтед и Виляреал. „Жълтата подводница“ потопи Арсенал на полуфиналите за да разбие британските амбиции за два изцяло английски финала, след като Манчестър Сити и Челси ще се срещнат във финала на Шампионската лига.

Палмс бет счита „червените дяволи“ за тотален фаворит преди първия съдийски сигнал. Шансовете за победа в редовното време и първи трофей в ерата Оле Гунар Солскяер се оценяват с коефициент 1.76. Равенството идва при ставка от 3.70. Победа на испанците пък се оценява на 5.03.

Връщане към върха

Оле Гунар Солскяер замени Моуриньо като мениджър на Манчестър Юнайтед. Първоначално планът бе норвежецът да остане като временен мениджър, но силното представяне на „червените дяволи“ в онзи сезон осигури постоянен контракт за бившия нападател на „червените“. През миналия сезон, Юнайтед значително затвърди защитата, привличайки Хари Магуайър и Аарон Уан-Бисака срещу сериозни суми. Въпреки това, отборът остана далеч зад големия съперник Ливърпул. Зимното попълнение Бруно Фернандес обаче даде тон за силен финален щурм, който гарантира 3-то място и класиране в Шампионската лига за „червените дяволи“. През този сезон, отборът е много категоричен в атака и без съмнение бе най-постоянния съперник за титлата на Манчестър Сити. Рашфорд и компания се намират на 2-ро място във Висшата лига и само чудо може да ги измести от тази позицията. Така че, важния мач остава финалът за Лига Европа.

Моментната форма на Юнайтед обаче е леко притеснителна. Отборът спечели само два от последните си 5 мача. Атаката на „Червените дяволи“ обаче се разписа в 13 от последните 14 мача, включително впечатляващи победи с 6:2 срещу Рома, 3:1 над Тотнъм, 2:0 срещу Манчестър Сити и други. Новото попълнение Едисон Кавани се радва на сравнително успешен сезон, след като наниза 9 гола в 14 мача от Премиер лийг. Юношите на тима Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнуулд също помага, съответно с 9 и със 7 гола за първенство. Основното атакуващо оръдие си остава Бруно Фернандес. Португалецът е абсолютен любимец на феновете и определено има причина за това. Полузащитникът е автор на 27 от головете на „червените дяволи“ във всички турнири. Не е лоша идея да потърсите залога „Бруно Фернандес да отбележи гол“, но все още не са ясни коефициентите на Палмс бет за тези пазари. (В предоставените статистически показатели не е включено дербито срещу Ливърпул от средата на седмицата).

Виляреал ще иска да спаси сезона с трофей

Виляреал е сред традиционно силните тимове в испанската Ла лига. През този сезон, тимът показва две коренно различни лица – финал в Европа и 7-мо място на домашната сцена. Ако изключим мачовете за Лига Европа, отборът записа 4 загуби в последните си 6 мача. Тимът е и с мач повече от Селта, а тимът на Яго Аспас има всички шансове да изхвърли „жълтата подводница“ от местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. 14 мача изигра Виляреал в тазгодишното издание на Лига Европа. Два от тях завършиха наравно, но отборът успя да спечели останалите 12. В тях испанците реализираха цели 30 попадения.

Прогноза за мача

При толкова резултатни отбори, логичния избор е над 2.5 гола в мача. Ние обаче ще бъдем още по-смели, като ви предложим пазарът „двата отбора да отбележат общо над 3.5 гола в мача“. Palms bet ви обещава ставка от 3.60 за това събитие.