Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил предупреди феновете на клуба, че би трябвало да очакват различна версия на Кристиано Роналдо. Португалецът бе привлечен с шумен трансфер от Ювентус, след като първоначално се очакваше той да отиде в Манчестър Сити.

“Роналдо ще играе редовно, вероятно като 9-ка. Той ще бъде централен нападател и аз съм сигурен, че около него ще има винаги хора. Ще вкарва голове. Кристиано идва да печели трофеи, да печели лични трофеи, да подпали Висшата лига. Според мен обаче този Кристиано Роналдо е различен от онзи, който очакваме.

Но той е 9-ка, централен нападател и все още е достатъчно бърз, за да превзема празните пространства. Движи се страхотно в наказателното поле и има усещането къде ще падне топката. Така че от тази гледна точка, именно това липсва на Манчестър Юнайтед.

Казах онзи ден, че Юнайтед трябва да привлече Хари Кейн, ако има възможност. Да вземе Холанд. Такъв тип играч липсва на отбора. За да може Юнайтед да изпревари отбори като Манчестър Сити, Ливърпул и Челси, трябва да направи нещо голямо. И Роналдо може да донесе временно успех тази година.

Гледах миналата седмица натъжен Челси, знам, че Манчестър Сити ще бъде силен, Ливърпул също със завръщането на Ван Дайк. Така че Манчестър Юнайтед трябва да подобрява доста неща, за да не завърши на по-ниска позиция от миналия сезон.

Новината с привличането на Роналдо ми даде повече надежди. Той все пак е един от най-великите в историята на Висшата лига. От друга страна носталгията не винаги работи във футбола”, каза Невил.