Кристиано Роналдо ще запише повторния си дебют за Манчестър Юнайтед срещу Нюкасъл в събота, потвърди мениджърът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер. Норвежецът не съобщи дали Кристиано ще започне титуляр, но го похвали заради физическата му форма.

“Той със сигурност ще бъде на терена в някакъв момент. Това е сигурно. Кристиано е в добра форма, води подготовка с Ювентус, игра за Португалия и тренира много добре с нас тази седмица. Уважаваме се взаимно, но той знае, че аз взимам решенията. Това е моята работа.

Искам да видя най-доброто от Кристиано. Играхме заедно в този клуб преди доста време и се познаваме добре. Райън Гигс игра до 40 години и няма да бъда изненадан, ако Кристиано се състезава до същата възраст.

Кристинано се завърна в клуба, работи много добре тази седмица. Знаем какво е постигнал в кариерата си и иска да спечели още неща и с Манчестър Юнайтед. Невероятно дисциплиниран е. Още когато играх в отбора, виждах колко решен е да постигне нещо.

Харесва ми, че успяхме да привлечем и Рафаел Варан. Той донесе манталитет на победител в отбора. Страхотно е, че го имаме в състава”, каза още Оле.