Сериозни промени се случват в Манчестър Юнайтед, като първата от тях е в процес. Според медиите на Острова дните на мениджъра Оле Гунар Солскяер начело на "червените дяволи" са преброени.

20-кратните шампиони на Англия допуснаха малкоочаквана загуба при гостуването си швейцарския Йънг Бойс с 1:2 в Шампионската лига въпреки наличието на суперзвездата Кристиано Роналдо, който отбеляза попадението за Юнайтед.

Ръководството на клуба обаче няма да търпи подобни резултати и при следваща такава издънка Солскяер може да се сбогува с постаси. А фаворит номер 1 за негов наследник поста му е Зинедин Зидан, който е без работа, след като напусна Реал Мадрид в края на миналия сезон.

Италианският журналист Джанлука ди Марцио пък заяви наскоро, че извелият до титлата в Серия А през миналия сезон отбор на Интер - Антонио Конте, е готов да поеме тима от "Олд Трафорд".

Разбира се, най-голям интерес предизвиква името на Зизу, който може да се събере отново с Кристиано Роналдо и Рафаел Варан, както и със своя сънародник - Пол Погба.