Само два мача в първенството бяха необходими на Кристиано Роналдо, за да изравни постиженията на Висшата лига на двама бивши носители на легендарния на „Олд Трафорд“ №7, превърнали се в сериозни провали, отчита „Дейли Мейл“. 

Португалецът вкара два пъти в дебюта си срещу Нюкасъл, а в неделя отбеляза и при равенството срещу Уест Хям. Между двата мача реализира и на терена на Йънг Бойс в Шампионската лига. 

С тези 3 попадения във Висшата лига той изравни Анхел ди Мария и Алексис Санчес, а дори успя да изпревари и Мемфис Депай. Всичките трима играчи бяха натоварени с големи очаквания идвайки в Юнайтед, но се провалиха. 

Аржентинецът вкара се отчете с 3 попадения в шампионата и общо 4 с екипа на отбора за 27 мача, като бе продаден на ПСЖ след само година на „Олд Трафорд“. В Париж определено се справя по-добре – 88 гола и  267 срещи. 

За сезон и половина чилиецът се отчете също с едва 3 гола в първенството и общо 5. Той бе преследван и от контузии и записа едва 32 мача. Депай пък вкара само два пъти в английския елит и пое към Лион. На 36 години Роналдо сложи всички в малкия си джоб!