Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Инс не спести критиките си за някои от звездите на отбора. Под ударите му попадна и младото крило Джейдън Санчо. 

Талантът дойде през лятото за 73 милиона паунда от Борусия Дортмунд, но все още няма нито гол, нито асистенция за "червените дяволи". Това доста контрастира на представянето му за германския клуб, за който вкара 50 гола и направи 64 асистенции в 137 мача.

"Разбирам, че Санчо все още се учи, все още е млад - каза Инс пред The United Stand. - Но това не е игра на ФИФА, не става въпрос само за дриблиране и опит да излъжеш двама, трима или четирима играчи. Да, приятно е, когато стане, но всичките тези финтчета на Санчо и Лингард, всичките тези движения... Просто да играят нормален футбол."

Цитираният от webcafe.bg Инс прибави и Марсиал към триото, което го дразни на терена и се върна към годините, в които за големия футбол прохождаше Райън Гигс.

"Честно казано, това направо ме вбесява. Футболисти като Райън Гигс го правеха, но след като завършеха финта, подаваха. След дрибъла правиш двоен пас и си сам срещу вратаря. Те пък искат нон стоп да тичат с топката и да правят трикове. Това видях от Марсиал, виждам го и при Лингард и Санчо. Те трябва да се научат, че не всичко в реалния футбол е дрибъл. Понякога можеш да се озовеш зад защитник и с пасове със съотборниците си", каза Инс.