Манчестър Юнайтед е загубил от Астън Вила заради съдиите и нередовен гол на съперника, обяви Оле Гунар Солскяер след неочакваното поражение с 0:1 вчера. 

Червените дяволи изненадаха неприятно феновете си, а за да бъдат нещата още по-неприятно, Бруно Фернандеш пропусна да изравни от дузпа отсъдена в последните минути. Норвежецът обаче имаше претенции към попадението на съперника. 

„Разочаровани сме, защото голът на Вила бе от засада. Нямахме късмет по отношение на това отсъждане” обяви Солскяер, след като в ситуацията Оли Уоткинс наистина пречеше на Давид де Хеа и бе в нередовна позиция, но голът бе зачетен. Наставникът обаче защити грешника Бруно Фернандеш. 

„Не ми хареса това, че играчите на Вила се скупчиха около съдията и Бруно и това очевидно му повлия. Понякога нещата просто не вървят в твоя полза. Бруно е много добър изпълнител, но за съжаление сега пропусна. Той обаче е силен психически и ще изпълни отново. Имахме две възможности, тъй като Кристиано сигурно е вкарал най-много дузпи във футбола, но за съжаление не взехме точка” добави той. 

„Мисля, че като цяло играхме добре в много отношения, просто последният пас не се получаваше. Липсваше ни качество в последната третина. Стреляхме много, но доста от ударите бяха блокирани. Очевидно не взехме точните решения” изтъкна Оле, който потвърди, че Хари Магуайър и Люк Шоу вероятно няма да играят в Шампионската лига в сряда.