Бруно Фернандеш де закани, че ще продължи да изпълнява дузпи за Манчестър Юнайтед, въпреки пропуска си срещу Астън Вила в събота. 

Португалецът стреля над вратата в добавеното време и пропусна да донесе точката на отбора си, като това бе вторият му пропуск от 23 наказателни изстрела за Червените дяволи. 

Мнозина очакваха Кристиано Роналдо да изпълни, но това не стана, като след мача Оле Гунар Солскяер намекна, че двамата ще споделят тези функции. Халфът пък обяви, че пропускът няма да му повлияе. 

„Никой не е по-разочарован и ядосан от самия мен заради пропуснатата дузпа и последвалата загуба. Винаги поемам своите отговорности и не се плаша от напрежението в подобни моменти. Сега се провалих, но съм готов следващия път отново да се изправят пред подобно предизвикателство и да се справя с него, както в много случаи топката се оказваше в мрежата“ написа Фернандеш в Инстаграм. 

„Критиката и различните мнения са голяма част от футбола. Научих се да живея с това и дори ги използвам за мотивация и ги считам за важна част от отдадеността ми винаги да се подобрявам. Няма съмнение, че следващия път ще поема подобна отговорност без страх и съмнение. Ще се върна по-силен. Благодаря за подкрепата“ добави още той.