Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че тимът трябва да подобри представянето си след третото поражение, което претърпя от Астън Вила в събота, в последните си четири мача.

Това бе първа загуба за "червените дяволи" в първенството през тази кампания, но те са само на точка зад лидера Ливърпул. Неуспехът дойде само дни след отпадането от Купата на лигата от Уест Хем, отново на "Олд Трафорд". Срещу Вила Юнайтед създаде почти 30 положения, но уцели вратата на бирмингамци едва четири пъти.

"Казвам го дори когато печелим и дори когато Роналдо вкарва, че те не играят достатъчно добре като отбор, за да спечелят първенството според мен - заяви цитираният от webcafe.bg Невил. - Мисля, че трябва да бъдат едно цяло и при владеенето и извън притежанието на топката."

"Имат нужда от модел на игра, начин на игра, а в този момент все още виждам само група от индивидуалности и само на моменти се правят някои комбинации и се вижда някакъв модел. Те трябва да започнат да комбинират. Знам какво ще се случи, когато видя Манчестър Сити да подхваща атака отзад, знам какво ще се случи и когато Ливърпул го прави. Когато Манчестър Юнайтед гради отзад или от полузащитата, понякога не знам какво предстои."

Манчестър Юнайтед ще се опита да се върне на победния път в сряда срещу Виляреал в Шампионската лига.