Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил назова идеалния състав на "червените дяволи".

Според него схемата на Оле Гунар Солскяер трябва да е 4-2-1-3. Защитата пред вратаря Давид де Хеа е съставена от Аарън-Уан Бисака, Рафаел Варан, Хари Магуайър и Люк Шоу. Опорни халфове са Скот Мактоминей и Пол Погба, пред тях е Бруно Фернандеш.

В атака Невил залага на Мейсън Грийнууд и Кристиано Роналдо по крилата, а Единсон Кавани е централен нападател. Невил написа състава в Twitter след въпрос на негов последовател. В него прави впечатление отсъствието на Джейдън Санчо, който беше купен това лято от Борусия Дортмунд срещу 75 милиона паунда, както и на един от големите любимци на "Олд Трафорд" Маркъс Рашфорд. 

След 6 кръга във Висшата лига, Юнайтед заема 4-то място с 13 точки, колкото още имат Брайтън, Евертън, Челси и Манчестър Сити. Лидер с 14 т. е Ливърпул. В следващия кръг "червените дяволи" приемат "карамелите", но преди това имат домакинство на Виляреал в Шампионска лига. В него хората на Солскяер гонят задължителна победа, защото в 1-ия кръг на груповата фаза загубиха с 1:2 от Йънг Бойс.