Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкритикува играта на своя тим при загубата от Лестър Сити с 2:4 в събота, но призна, че е взел грешни решения в избора на състав и по време на двубоя.

"Червените дяволи" поведоха на "Кинг Пауър Стейдиъм" със страхотен изстрел на Мейсън Грийнууд, но се представиха много зле в защита и сложиха край на серията си от 29 поредни мача без загуба като гост във Висшата лига.

"И четирите гола, които допуснахме, бяха глупави. Когато допускаш такива голове, не заслужаваш нищо. Представянето ни бе много под нивото ни. Вкарахме много добър гол и бяхме близо до втори, но след това направихме елементарна грешка и те ни изравниха".

"През второто полувреме мачът бе отворен, но те създадоха повече шансове, а да получиш голове от статични положения е разочароващо. Не трябва да допускаме гол, веднага след като изравнихме".

"Аз избрах състава и ако нещата не са се получили, признавам вината си. Щом сме допуснали четири гола, явно съм направи някои грешни решения", сподели Солскяер след загубата, която остави Юнайтед на пет точки зад лидерите Ливърпул и Челси.