Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за отношението на отбора след загубата с 2:4 от Лестър във Висшата лига.

"Червените дяволи" имат само една победа в последните си пет мача във всички турнири, в които допуснаха и три поражения. Утре предстои решаващо домакинство на Аталанта в групите на Шампионска лига, а медиите в Англия не спират да пишат, че бъдещето на Оле е заложено на карта.

"Разбира се, че атмосферата не е нито радостна, нито весела. Четирите допуснати гола ни отвориха очите, сега сме съсредоточени и решителни. С годините напредвахме във Висшата лига: трети място, второ място, напредъкът е видим. Този сезон взехме футболисти, с които очакванията към нас се повишиха. Ние сме в същата лодка като най-добрите и сме под натиск. Критиките не ме засягат, уверен съм в себе си", заяви норвежецът на пресконференцията преди срещата с Аталанта.

В класирането в група F на Шампионска лига след първите два кръга италианците са лидеру с 4 точки, Йънг Бойс и Юнайтед имат по 3 пункта, а Виляреал е с 1 т.   

Снимка: БГНЕС