Пол Погба призна, че Манчестър Юнайтед все още е в процес на развитие, след като тимът обърна Аталанта от 0:2 до 3:2 в Шампионската лига в сряда.

След като „червените дяволи“ отстъпиха на Лестър с 2:4 през уикенда, френският национал смята, че ценният обрат срещу бергамаските е показал характера на отбора.

„Показахме голям характер, характера на този отбор, на този клуб. Резултатът е много добър дори и да не стартирахме уверено, но в края постигнахме целта си, и енергията и вярата можеха да бъдат усетени на терена. Мога да кажа, че това беше една красива победа, с вярата, ние не спряхме да вярваме“, започна той за клубната телевизия.

„В този мач енергията ни беше по-положителна. Но когато говорим за „промяна“, не означава, че ще това става веднага. Това е процес на развитие. Става въпрос за всички нас, за доверието, което имаме един към друг. Вярваме и стоим задружно, така че всичко става мач след мач. Така трябва да продължим до края на сезона“, добави още френският халф на Юнайтед.

„Червените дяволи“ приемат големия си враг през годините Ливърпул на „Олд Трафорд“ в неделя, като предстоят и мачове с Тотнъм и шампиона Манчестър Сити преди последната за годината пауза за националните отбори през ноември.

„Красотата на футбола се крие и в това, защото ни чака мач, в който не можем да си кажем „о, ще си починем“. Трябва отново да сме готови. Знаехме, че ни предстоят такива мачове срещу големи тимове и клубове. Ние сме Манчестър Юнайтед, знаем, че няма да е лесно, но ние сме тук, за да играем в тези срещи“, завърши Погба.