Наред с недоволството на привържениците срещу Оле Гунар Солскяер изглежда, че такова вече има и сред футболистите на Манчестър Юнайтед.

“Телеграф” съобщава, че някои от играчите обвиняват мениджъра в това, че фаворизира определени състезатели за сметка на други, като потърпевши в случая са Джеси Лингард и Дони ван де Беек, които не получават почти никакви шансове.

Защитникът Ерик Байи директно е поискал обяснение от Оле за решението му срещу Лестър да заложи на Хари Магуайър. В дните преди това капитанът лекуваше травма в глезена и излезе на терена след само една тренировка с тима, а в същото време африканецът, който играе на същия пост, продължава да няма нито минута в Премиър лийг този сезон, предава Фокус. Байи даже е само с един мач в турнира за Купата на Лигата.

Във въпросното гостуване на “лисиците” на 16 октомври Магуайър се представи слабо и Юнайтед допусна четири гола за крайното 2:4. Вчера се появиха информации, че има вариант Солскяер да бъде освободен още тези дни, преди мача в Лондон срещу Тотнъм, но за момента това няма да се случи.