Ръководството на Манчестър Юнайтед явно не желае да гони Оле Гунар Солскяeр въпреки плачевното представяне на отбора. И футболистите са взели нещата в ръцете си, стартирайки мисия „Уволнение“. 

Сред бунтарите е португалската звезда Бруно Фернандеш, който не чувствал подкрепа от наставника. Футболистите съчувстват на нидерландеца Дони ван де Беек, който почти не получава шанс след трансфера си от Аякс. 

Недоволен е и Кристиано Роналдо, който казал, че стандартите на Манчестър Юнайтед от преди 12 години, когато напусна в посока Реал, тотално са се променили. Само това лято клубът даде почти 150 милиона паунда за Роналдо, Джейдън Санчо и Рафаел Варан, за да гони титла. А сега целта е само… топ 4.

Солскяeр е бил треньор на Манчестър Юнайтед в 21 процента от домакинските загуби на тима във Висшата лига, припомня "Труд". Норвежецът има 13 поражения от 55 двубоя. На първо място е сър Алекс Фъргюсън с 54 на сто. Великият шотландец е загубил 34 пъти, но от 405 домакинства. Третото място е за Жозе Моуриньо – 6 процента (4 поражения в 46 срещи).