Идването на Маурисио Почетино в Манчестър Юнайтед може да стане факт доста по-скоро от очакваното и той да поеме отбора в следващите седмици, гръмнаха медиите на Острова. 

Според вестник „Експрес“ от английския клуб вече са влезли в контакт със специалиста, докато „Дейли Мейл“ съобщава, че в лагера на ПСЖ вече очакват идването на Зинедин Зидан, което би отворило пътя на Поч към „Олд Трафорд“ съвсем скоро. 

Бившият бос на Реал Мадрид бе спряган сериозно и за Ман Юнайтед, но според слуховете е отказал предложението, но пък е готов да започне работа в ПСЖ и така да даде възможност на Почетино да застане начело на Юнайтед. 

„Марка“ дори твърди, че звездите от френския гранд вече сериозно обсъждат очакваното идване на Зидан в отбора, което което вероятно ще се случи в  следващите седмици. 

Също така се счита, че Почетино не е щастлив в ПСЖ и е готов да си тръгне, тъй като семейството му е в Лондон и евентуалното му преминаване в Манчестър Юнайтед би направило ситуацията доста по-добра за него. 

Иначе временно начело на Червените дяволи застана Майкъл Карик, който обяви, че е готов да помогне, докато от него имат нужда. Той ще дебютира тази вечер срещу Виляреал в Шампионската лига.