Манчестър Юнайтед се надява, че временният мениджър Ралф Рангник може да помогне за привличането на Ерлинг Холанд през летния трансферен прозорец. Нападателят на Борусия Дортмунд има откупна клауза в договора си в размер на 64 милиона паунда.

На „Олд Трафорд“ вярват, че германският специалист, който спомогна при трансфера на норвежеца от Мьолде в РБ Залцбург ще го убеди да акостира в Юнайтед. Преди две години Рангник беше спортен директор на австрийския клуб и участва в сделката за Холанд. След това голмайсторът проби в европейския футбол и в момента е една от най-големите млади звезди.

„Червените дяволи“ се надяваха на помощ и от страна на бившия мениджър на тима Оле Гунар Солскяер, който даде шанс на сънародника си за пръв път да вкуси мъжки футбол в Мьолде. В „Театър на мечтите“ обаче смятат, че Рангник може да е още по-голям коз.

63-годишният немец все още не е представен официално като временен мениджър на „червените дяволи“, но това трябва да се случи съвсем скоро. Към нападателя на Борусия има интерес също от Манчестър Сити, Ливърпул, Челси и Реал Мадрид.