Ралф Рангник записа успешен дебют начело на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" се наложиха с 1:0 при домакинството си на Кристъл Палас в среща от 15-ия кръг на Висшата лига.

Така Юнайтед записа 3 точки в първия си мач под ръководството на мениджъра Рангник. Ман Юнайтед игра по-добре в двубоя, но победата на тима от "Олд Трафорд" дойде трудно с гол в 77-ата минута.

Точен за успеха на домакините бе Фред, с асистенция се отчете Грийнууд.

Манчестър Юнайтед събра 24 пункта и е на 6-ата позиция във временното класиране на английското първенство по футбол. Палас е с 16 точки и е на 12-ото място. 

Като цяло домакините се представиха съвсем различно в сравнение с това, което показваха, когато бяха ръководени от Оле Гунар Солскяер. "Червените дяволи" пресираха дълбоко своя опонент и контролираха събитията на терена, макар че липсваха много на брой голови положения.

Само в рамките на няколко дни Рангник преобрази тотално манчестърци и те вече изглеждат много по-опасни и много по-убедителни във всички фази от играта.

В същото време Тотнъм победи Норич с класическото 3:0. Попаденията за "шпорите" реализираха Лукас Моура, Давинсон Санчес и Хюн-Мин Сон. След успеха си лондончани събраха 25 точки и заемат петото място във временното класиране във Висшата лига. Норич пък остават последни с едва 10 точки в актива си.

В друг мач от деня гол в 95-ата минута спаси Лийдс срещу Брентфорд. Двубоят на "Еланд Роуд" завърши при резултат 2:2. Йоркишци поведоха с гол на Тайлър Робъртс в 27-ата минута.

В началото на втората част Брентфорд изравни чрез Шандън Баптист, а в 61-ата минута направиха пълен обрат след попадение на Серхи Каньос. В петата минута на даденото от съдията продължение Лийдс стигна до равенството след попадение на Патрик Бамфорд.