Ралф Рангник е донесъл ред в Манчестър Юнайтед, обяви анализаторът на „Скай Спортс“ Гари Невил. 

Червените дяволи започнаха с трудна победа с 1:0 срещу Кристъл Палас при новия наставник, но според бившия защитник на тима играта е била коренно различна. 

„Наистина се насладих на мача. Да, футболът не бе чак толкова блестящ и Юнайтед имаше проблеми в последния половин час, но в първите 30 минути отборът бе фантастичен. Точно този футбол искаме да виждаме от Юнайтед, точно тази игра искат да виждат футболистите. След това се поизмориха, но успяха да спечелят“ заяви Невил. 

„Връщайки се след време към мача обаче, оценявам дори по-високо последния час игра. В крайна сметка той работи с футболистите едва 48 часа. Ние непрекъснато говорихме за проблемите на Юнайтед в защита и получените голове. Ралф Рангник искаше ред в представянето и го получи. Тимът регистрираше средно по 15 удара към вратата си през сезона, срещу Палас те бяха само 8. Средно по 5 точни, а този път само 2. В този мач те бяха много по-борбени, печелейки повече единоборства“ добави той. 

„Те си върнаха топката в последните третина от терена 12 пъти, което бе страшно важно. Така спряха редица атаки на противника. Не мисля, че тичаха повече отпреди, но действаха много по-умно. Роналдо не трябваше да пресира сам, а усещането бе, че има добра основа за изграждането на атаките и за повече сигурност в защита. В последните седмици хаосът бе сериозен, но сега отборът бе подреден и компактен. Рангник не се паникьоса, показа търпение и спокойствие, но най-важни бяха победата, сухата мрежа и ограничаването на контрите на съперника“ изтъкна още Невил.