Ралф Рангник, новият мениджър на "Манчестър Юнайтед", е получил отказ от своя добър приятел Герхард Шрубер. Германският специалист, който е начело на „Ню Йорк Ред Бул“, е дал отрицателен отговор на предложението да влезе в щаба на „червените дяволи“. Двамата работиха успешно в „Залцбург“. Шрубер има опит в английския футбол, където бе начело на „Барнзли“ през сезон 2019/20 в продължение на 39 мача. 44-годишният наставник е предпочел да се концентрира върху работата си зад Океана.

А пред Рангник предстои дебют в Европа - домакинство на "Йънг Бойс". Опитният специалист  възнамерява да направи остър завой по отношение на избора на стартов състав. След успешния дебют при 1:0 над „Кристъл Палас“, сега Професора, както е известен във футболните среди, планира серия промени за предстоящия двубой в Шампионската лига.

„Напълно е възможно да потърся свежест в състава, защото следващият ни мач е още в събота, при това гостуване на „Норич“ – обоснова се цитираният от "Труд" Рангник в навечерието на дебюта му в Европа с „червените дяволи“. – Проблемът е, че можем да използваме само футболисти, които са картотекирани в Шампионската лига. Например, Фил Джоунс, на когото искам да дам игрово време в сряда след продължителната контузия, но той не е в листата за Европа.“

Лазаретът на „Олд Трафорд“ пък се сдоби с последните си нови „попълнения“ – Джеси Лингард и Антони Марсиал. Те се присъединяват към Пол Погба, Люк Шоу, Рафаел Варан и Единсон Кавани.