Антони Марсиал е изразил желание да напусне Манчестър Юнайтед през зимния трансферен прозорец, разкри агентът му за Sky Sports News.

Свързваният с Борусия Дортмунд френски нападател не е щастлив от липсата на достатъчно игрови минути през този сезон и иска да обмисли вариантите си в други отбори, когато прозорецът отвори идния месец. Представителят му Филип Ламболи, изпълнителен директор на ЮСФА Мениджмънт, заяви за Sky Sports News: „Антони иска да напусне клуба през януари. Той просто има нужда да играе. Не иска да остава през януари и ще разговарям скоро с клуба“.

26-годишният Марсиал има едва два старта като титуляр във Висшата лига през този сезон, в добавка към петте появи от пейката. Той изигра и два мача в групите на Шампионска лига, като стартира само в мача с Виляреал в Испания. Марсиал, който се присъедини към „червените дяволи“ от Монако през 2015, все още има три години до края на настоящия си договор на „Олд Трафорд“, след като подписа ново споразумение през 2019, което включва опция за допълнителна година.

Манчестър Юнайтед, който гостува на Норич тази събота в мач от 16-ия кръг на Висшата лига, бе потърсен за коментар.