Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес очакват момче и момиче. Звездата на Манчестър Юнайтед направи домашно парти за разкриване на пола на близнаците, на които ще става баща.

Главната роля бе на четирите му деца - Кристиано-младши, Матео, Ева Мария и Алана Мартина. Именно Ева и Матео, първите близнаци на португалеца от сурогатна майка, спукват балони, като от единия се посипват розови, а от другия – сини конфети.

Това означава, че паритетът сред децата на Роналдо ще се запази и след появата на новите попълнения в семейството. Кристиано и половинката му ще се радват на три момчета и три момичета. Португалецът и Джорджина очакват близнаците през пролетта.

„Там, където животът започва и любовта е безкрайна“, сподели 36-годишният ас на Манчестър Юнайтед към клипчето, което веднага събра над 23 милиона гледания в „Инстаграм“.

Декор на паметния миг е елхата в новия дом на семейството в Чешир, където той смята да събере на Коледа майка си Долорес, брат си и двете си сестри. На Нова година пък всички ще са в Мадейра, тъй като навръх 31 декември Долорес празнува 67-ия си рожден ден.