Манчестър Юнайтед трябва да продаде Кристиано Роналдо, за да потръгнат нещата в отбора. Мнението е на бившия нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор. Според бившия голмайстор на бирмингамци Роналдо е един от големите проблеми на "червените дяволи".

Агбонлахор добави, че Оле Гунар Солскяер е сбъркал с това, че го е върнал на "Олд Трафорд", тъй като фигурата на Роналдо поражда много проблеми в съблекалнята и на терена.

"Преди Роналдо да пристигне, Фернандеш беше голямата звезда на отбора. Сега Роналдо е звездата", - каза цитираният от webcafe.bg Агбонлахор пред talkSPORT.

"В мача срещу Уулвс капитан беше Роналдо. Преди Роналдо да дойде, Фернандеш беше капитан в отсъствието на Хари Магуайър. Разбира се, че ще има напрежение между тях. Ако погледнем цялостно ситуацията, мисля, че Оле Гунар Солскяер вече знае, че е допуснал грешка с привличането на Роналдо. Просто е."

"Да, Роналдо вкарва много голове, но Грийнууд и Рашфорд също биха могли да вкарват на неговата позиция. Мисля, че Роналдо трябва да си тръгне през лятото. Трябва да позволят на Грийнууд, Санчо и Рашфорд да играят заедно."

36-годишният Кристиано се завърна на "Олд Трафорд" от Ювентус през лятото срещу 15 млн. евро и подписа двугодишен договор. След завръщането си португалецът има 14 гола в 22 мача във всички състезания и е топ реализаторът на "червените дяволи" от началото на кампанията.