A post shared by Dimitar Mitov (@dimitarmm)

Вратарят на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов, който се представи великолепно при сензационната победа на третодивизионния тим срещу Нюкасъл, призна, че никога няма да забрави как дори феновете на "свраките" са го аплодирали след едно от изключителните му спасявания на "Сейнт Джеймсис Парк".

Българинът си пожела гостуване на "Олд Трафорд" в следващия кръг на Фа Къп, тъй като симпатизира на Манчестър Юнайтед. 

"Това, което направихме днес, е невероятно, но през цялото време знаехме, че няма какво да губим. Трябваше да покажем най-доброто си лице и направихме точно това днес. През цялото време вярвахме - вижте колко наши привърженици дойдоха да ни подкрепят.

Страхотно начало на годината. Този успех не се дължи на мен, защото ако не вкараме гол, няма как да спечелим. В личен план обаче съм много щастлив. Затова играем футбол - за да можем да се изправим срещу големите играчи, срещу отборите от Премиър лийг.

Обичам да съм вратар, да се хвърлям, за да изкарвам прехраната си. Нямам думи. Никога няма да забравя момента през първото полувреме, когато спасих удара на Джейкъб Мърфи, избивайки го над напречната греда, и дори феновете на Нюкасъл ме аплодираха.

Аз съм фен на Манчестър Юнайтед, така че искам в следващия кръг да гостуваме на Ман Юнайтед", заяви Митов след триумфа на "Сейнт Джеймсис Парк".