Феновете на Манчестър Юнайтед останаха силно недоволни от Маркъс Рашфорд, който снощи срещу Вила отново изглеждаше, че играе без желание и емоция. 

Те се ядосаха най-много на едно положение след почивката, когато Мейсън Грийнууд се измъкна отдясно и стреля, Емилиано Мартинес изби, а Рашфорд, който бе доста близо, изобщо не тръгна към топката в опит да направи добавка, позволявайки на вратаря спокойно да улови. 

„Рашфорд ме вбесява! Не ме интересува, че е от Манчестър и от академията на клуба, след като изглежда, че той просто не иска да бъде в отбора“ написа привърженик в Туитър. 

„Роналдо не тичал. Роналдо не пресирал. Роналдо дърпал останалите назад. Ако обаче Роналдо бе на мястото на Рашфорд, резултатът щеше да е 2:0“ добави друг. 

„Рашфорд изобщо не тръгна за лесна добавка. Събиди се, човече“ и „Как е възможно той все още да е на терена, след като е видно, че му липсва увереност. Рангник явно вижда нещо различно“ казват други фенове на отбора. 

Самият Рангник няма обяснение за ситуацията с нападателя. „Не зная, какво се случва с него. Мисля, че се опитва, тренира здраво и затова бе титуляр. След почивката се загуби и затова бе сменен. Знам, че за нападателите е важно да бележат, но докато Маркъс тренира както трябва, всичко ще бъде наред“ изтъкна германецът.