Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще напусне клуба през лятото, ако „червените дяволи“ не успеят да се класират за участие в в Шампионската лига.

Според „Сън“ през тази седмица е имало разговори между представилите на португалеца и Ричард Арнолд, който от началото на следващия месец ще бъде главен изпълнителен директор на "червените дяволи".

На него е станало ясно, че двете страни могат да се разделят, ако първият сезон след завръщането на Роналдо на "Олд Трафорд" се окаже провал.  От лагера на португалеца са изразили тревогите си от начина, по-който се развиват обстоятелствата.

В момента Юнайтед заема седмо място във временното класиране и въпреки че не е далеч от четвъртата позиция, резултатите и лъкатушенето в самото представяне не дават чак толкова поводи за оптимизъм.

Роналдо, който навършва 37 години през следващия месец, възнамерява да играе на високо ниво до 40 години, но желанието му е да приключи кариерата като победител, с още няколко трофея на сметката си.

Именно с такава амбиция CR7 се завърна на „Олд Трафорд“ през лятото, когато подписа договор за две години. В момента обаче Манчестър Юнайтед не изглежда като отбор, който е готов да се бори за най-големите трофеи