Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник иска да се раздели с трима футболисти – Пол Погба, Единсон Кавани и Антони Марсиал, тъй като смята, че те са не са добри за морала на тима.

Остава малко повече от седмица до затваряне на януарския трансферен прозорец и в последните седмици се появиха информации за недоволство у няколко играчи в съблекалнята на „червените дяволи“.

Германският вестник Bild предава, че Погба, Кавани и Марсиал са в полезрението на Рангник, защото той смята, че имат лошо влияние върху състава.

Джеси Лингард е друг играч, който може да напусне преди изтичането на договора му през лятото, а вратарят Дийн Хендерсън е склонен също да си тръгне в търсене на повече игрови минути. Подобна е ситуацията и с нидерландският полузащитник Дони ван де Беек.

Договорите на Погба и Кавани изтичат през лятото и двамата са спрягани с трансфери тази зима, като не се очаква нито един от двамата да поднови контракта си на „Олд Трафорд“.

Марсиал вече уведоми клуба, че иска да напусне, след като изпадна в немилост под ръководството на всеки мениджър от Луис ван Гаал насам, и Рангник заяви наскоро, че нападателят е отказал да играе срещу Астън Вила по-рано през месеца – нещо, което Марсиал впоследствие отрече.