Джорджина Родригес е една зла жена. Това смята човекът, който е отгледал половинката на Кристиано Роналдо - нейният вуйчо Хесус Ернандес. Той се грижи за девойката, след като нейният баща е пратен в затвора за трафик на наркотици преди да стане на 5.

"Може би се срамува от нас и смята, че е по-добра защото ние не живеем в лукс. Никога не съм и искал нещо. Обадила се е един или два пъти, откакто се хвана с Роналдо", твърди Хесус.

На същото мнение е и нейната полусестра Патрисия Родригес, която е 6 години по-голяма. "Когато синът ми имаше рожден ден я помолих Кристиано да подпише една фланелка за него. Тя отказа. Нямало да го безпокои по време на почивката", твърди тя.

Бабата на Джорджина Хуана Ескарабаял починала преди 3 години без дори да се запознае с нейната първородна дъщеря Алана Мартина. Вуйчото живее в скромен апартамент и изкарва около 650 лири на месец. 

"Аз купувах всичко на нея и сестра и. Плащах електричеството и водата. Направих всичко. Дори живя с мен като тийнейджър до момента, в който депортираха баща и обратно в Аржентина", твърди вуйчото, който е брат на нейната майка.

А Джорджина дори не му съобщава, когато нейният баща умира на 70 години от сърдечен удар.

"Никой не ни каза, че Хорхе е починал. Не знам защо. Опитах се да се свържа с нея. Дори написах на профила на Кристиано във фейсбук, че е с най-злата жена до себе си. Ако иска повече информация да ми се обади", допълва вуйчото.

"В момента в който роди, спря да се обажда на баба си и вуйчо си. Опитахме се да и се обадим, но тя си бе сменила номера", категорична е и половинката му Лидия, цитирана от "24 часа".