Манчестър Юнайтед продължава да къса нервите на своите привърженици, след като завърши 0:0 със слабака Уотфорд в мач от 27-ия кръг на Висшата лига. Футболистите на Ралф Рангник тотално надиграха съперника си, но така и не се намери кой да вкара във вратата на Бен Фостър.

В 9-та минута Еланга се оказа на добра стрелкова позиция, но ударът му се отби в тялото на Роналдо. Малко след това Бруно Фернандеш беше изведен сам срещу Фостър, но не успя да преодолее опитния вратар.

След малко повече от четвърт час гол на Роналдо бе отменен заради засада. На Фернандеш явно не му беше ден, тъй като веднага след това не успя да реализира от чиста позиция, а малко по-късно профука и изстрел с глава.

В 56-а минута дойде поредният непростим пропуск за домакините. След отлична комбинация Погба изведе с пета Еланга, който финтира Фостър, но шутира неточно.

След това парадът на пропуските за „червените дяволи“ придоби комични измерения, след като ударът на Роналдо срещна тялото на Погба. В 73-ата минута португалецът не намери целта след изстрел с глава.

С едната точка „червените дяволи“ запазиха четвъртото място, но петият Арсенал е с цели 3 мача по-малко. Уотфорд пък е на предпоследната 19-а позиция, с минимални шансове да се измъкне от опасната зона.

 

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – УОТФОРД 0:0

Манестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Линдельоф, Варане, Телеш, Фред, Матич, Погба, Фернандеш, Еланга, Роналдо
Уотфорд: Фостър, Нгакия, Каткарт, Самир, Камара, Сисоко, Клевърли, Луза, Сар, Кинг, Денис