Манчестър Юнайтед трябва да направи сериозен опит да привлече за нов мениджър Томас Тухел. Това обяви анализаторът Джейми Реднап в своята колонка във вестник „Телеграф“. 

Германецът твърди, че е щастлив в Челси, но бъдещето на клуба е сериозно застрашено след санкциите срещу собственика Роман Абрамович и неяснотата относно продажбата на организацията. 

Под ръководството на Тухел Сините спечелиха Шампионската лига миналата година и специалистът изглежда наистина като доста добър вариант за Червените дяволи, където опциите продължават да се свеждат до Маурисио Почетино и Ерик тен Хаг. 

„Това е идеална възможност за Манчестър Юнайтед да привлече мениджър, който трябва да бъде техен приоритет: Томас Тухел. При създалата се ситуация и събитията около Челси Юнайтед има идеална възможност  да привлече един от най-добрите треньори в света“ заявява Реднап. 

„Тухел, както и останалите на „Стамфорд Бридж“, няма никаква идея какво ще стане в бъдеще и никой не може да му гарантира нищо, а никой мениджър не иска да работи при подобна несигурност. В същото време Юнайтед може да му предложи спокойствие и подкрепа, но подобен ход изглежда идеален и за двете страни“ добавя той.