Пари Сен Жермен е отправил оферта на Пол Погба, тъй като договорът на французина с Манчестър Юнайтед изтича в края на сезона и по всичко изглежда, че той няма да остане на „Олд Трафорд“, съобщава „Manchester Evening News“. Парижани са готови да се опитат да примамят обратно Погба в родината му.

Ако 30-годишният футболист се съгласи на условията с отбора от Лига 1, той ще премине на „Парк де Пренс“ като свободен агент.

Информациите сочат, че от ПСЖ са предложили на Погба по-ниска оферта от това, което той е получил като предложение от Манчестър Юнайтед през януари – 500 хиляди паунда на седмица. В момента 29-годишният играч получава по 290 000 паунда на седмица, уточнява "Тема спорт".

Смята се, че Погба предпочита да е върне в бившия си отбор Ювентус. Но италианският гранд не е в състояние да си позволи неговата заплата, оставяйки ПСЖ като фаворит за подписа на френския национал.

Преди седмица Погба заяви, че все още не е взел решение за бъдещето си. Настоящият му договор с Манчестър Юнайтед изтича след по-малко от три месеца.