Ралф Рангник отново обяви, че Манчестър Юнайтед има нужда от сериозна промяна по отношение на футболистите, като единствено на вратарския пост нещата са добре. 

Снощи Червените дяволи записаха победа над Брентфорд с 3:0 в последното си домакинство за сезона, но това не промени усещането за провал през кампанията след серията лоши резултати. 

Неманя Матич, Хуан Мата, Фил Джоунс, Единсон Кавани, Пол Погба и Джеси Лингард вероятно са само част от напускащите през лятото, а вероятно и мнозина други ще ги последват. 

„Като изключим вратарският пост, където имаме трима отлични вратари като Том Хийтън, Дийн Хендерсън и Давид де Хеа, във всички останали зони ще има играчи, които ще си тръгнат. Все още не съм говорил с Ерик. Ясно е обаче, че Юнайтед има нужда от класни футболисти, които трябва да помогнат да се вдигне нивото. Ако те бъдат намерени, няма да отнеме много време за това“ заяви Рангник, който коментира и ситуацията на Кристиано Роналдо, за когото също се говори, че не е искан от Тен Хааг. 

„Кристиано не е централен нападател и не иска да играе на тази позиция. Отборът просто се нуждае от още двама нападатели, след като виждате, че в повечето случаи тимовете залагат на трима в предни позиции или на фалшива деветка. Просто трябва новите играчи да са качествени. В съвременния футбол нямаш нужда от крила. Виждаме какво става в Ливърпул и Ман Сити. Атакуващите играчи могат да действат на няколко позиции. Доволен съм, че спечелихме, но като цяло ни липсваше постоянство през сезона“ отчете още Рангник.