Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че е искал да привлече нападател през януари, но от ръководството на клуба категорично отказали. В този период “Червените дяволи” останаха без контузения Единсон Кавани, Антъни Марсиал беше пратен под наем в Севиля, докато Мейсън Грийнууд бе отстранен.

“Говорих с ръководството и те ми казаха “Не”. Може би не искаха да правят сделки по това време. Това нямаше значение, защото отговорът им беше негативен. Може би още вярвам, че трябваше да се подсилим. Може би трябваше да бъда по-настоятелен, но сега не е времето да се връщаме назад”, каза немският специалист.

“Имаше няколко опции за нас. Диас, който сега е в Ливърпул. Алварес, който през лятото ще се присъедини към Манчестър Сити и Влахович, който по това време бе във Фиорентина. Това са само три от вариантите, които ми изникнаха сега в съзнанието.

Не знам дали щяхме да вземем някой от тях. Само казвам, че може би трябваше да опитаме и да влезем в преговори. Не го направихме и това е края на историята”, каза още Рангник.