За Хари Кейн би било по-добре да остане в Тотнъм, отколкото да премине в Манчестър Юнайтед, смята легендата Теди Шерингам.

Капитанът на Англия отдавна е свързван с трансфер при "червените дяволи", но цитираният от webcafe.bg Шерингам, преминал и през двата клуба, е убеден, че шансовете на Кейн да печели трофеи с "шпорите" са по-големи, отколкото с екипа на Юнайтед. Вярва, че трансфер на "Олд Трафорд" би бил стъпка назад за 28-годишния голмайстор.

"Ако сте фен на Юнайтед, бихте искали Кейн да се присъедини към отбора. Ако Хари Кейн е на разположение, мисля, че всеки клуб в света би го искал в състава си. Манчестър Юнайтед вече изпадна от класацията за привличането на големи играчи, но все още е огромен клуб с огромно влияние. Ако се обадят, трудно им се отказва. Дори и да не участват в европейските турнири наесен, пак ще е много трудно да се каже "не" на Манчестър Юнайтед.

Мисля, че всичко зависи от мениджърите, които ще бъдат начело. Тен Хаг ще има наистина трудна работа да насочи лодката в правилната посока в Манчестър Юнайтед. Бих казал, че Тотнъм има по-голям шанс да печели трофеи с днешна дата. Мисля, че Кейн е по-вероятно да спечели нещо в Тотнъм с Антонио Конте е начело, отколкото в Манчестър Юнайтед в момента.

Смятам, че Кейн ще остане при "шпорите". Той отново изглежда щастлив, ако се съди по езика на тялото. Той имаше период от четири-пет месеца, в които нещата бяха нестабилни, но сега го виждам отново във форма и отново да се наслаждава на футбола."