Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с двама играчи, които не влизат в плановете на Ерик тен Хаг, само и само да се отърве от тях. 

Според вестник „Сан” става дума за нападателя Антони Марсиал, който разочарова, въпреки че дойде с големи надежди и защитника Ерик Баи, като за двамата в клубната каса трябва да влязат по-малко от 30 милиона паунда. 

Идеята е от двамата все пак да бъдат взети някакви пари, с които да се финансира поне част от бъдещите нови попълнения на отбора. 

Французинът ще струва само 20 милиона пауда, въпреки че бе взет за 36 милиона преди бонусите през 2016-а. При Баи загубата също ще е сериозна, защото за него клубът ще иска само 8-9 милиона, макар и да бе купен за 30 милиона. 

И двамата имаха своите моменти, но бяха преследвани от сериозни контузии, като при бранителя те бяха доста повече и той по никакъв начин не успя да стабилизира защитата. Марсиал пък вкара 23 гола през сезон 2019-2020, което се оказа и най-добрата му кампания. 

Юнайтед все още не е взел нито един нов футболист, като проявява сериозен интерес към Френки де Йонг, Кристиан Ериксен, както и към дуото от Аякс Антони и Юриен Тимбер.