Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сериозно намекна, че отборът се справя много по-добре без супезвездата Кристиано Роналдо. 

Португалецът не е с отбора на турнето в Далечния Изток и Австралия, където тимът срази Ливърпул и Кристъл Палас с отлична игра като мнозина очакват, че той повече няма да играе за Червените дяволи. 

През миналата кампания суперзвездата бе силно критикуван, че не пресира противниковите защити, а сега в негово отсъствие отново блести нароченият за продажба Антони Марсиал, който се разписа и в двата мача. Джейдън Санчо и  Маркъс Рашфорд обаче също играят много добре. 

„Момчетата в нападение (Санчо, Рашфорд и Марсиал) са наистина агресивни и активни по отношение на пресата. Когато поставят съперника по този начин под напрежение това помага на халфовете, а и на целия отбор да излезе по-високо по терена” заяви Фернандеш. 

Неговата игра също пострада от присъствието на Роналдо. Халфът записа 10 гола и 14 асистенции във всички турнири през миналия сезон, след като през 2020-21 имаше 28 попадения и 17 голови паса.