Португалският футболен национал Бруно Фернандеш е впечатлен от работата и отношението на новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг.

Фернандеш смята, че въведената от Тен Хаг дисциплина е липсвала в отбора преди идването на нидерландския спец и неговите методи със сигурност ще донесат положителен резултат.

"Това ни липсваше в последно време. Дисциплината е много важна. И не става въпрос само за начина на игра, на позицията, което заемаш и това, което трябва да правиш на терена. Важно е и поведението ти извън игрището", заяви португалският халф.


         
"Не трябва да се закъснява за срещи, за хранене. Това са важни неща. Сега ако някой дойде по-късно, ще бъде глобен. Това ми харесва, защото аз обичам да съм точен", добави той, цитиран от БТА.

Фернандеш добави, че все още не е наясно с бъдещето в състава на португалския си съотборник Кристиано Роналдо.
  
Според информации 37-годишният Роналдо е информирал клубната управа, че иска да напусне, за да премине в отбор, който играе в Шампионската лига. Той не се присъедини за предсезонния тур на Манчестър Юнайтед в Тайланд, изтъквайки семейни причини.

"Не знам какво е казал Кристиано на клуба, на мениджъра, но трябва да уважаваме неговото лично пространство. Той беше наш водещ реализатор през миналия сезон. Но нищо не зависи от мен. Ръководството взема решенията, Кристиано също има право на мнение. Не знам какво се върти в главата му и дали наистина иска да напуска", каза Фернандеш.

Снимка: БГНЕС