Част от феновете на Атлетико Мадрид разпалено демонстрират негативното си отношение към евентуален трансфер на Кристиано Роналдо.

Слуховете, че суперзвездата може да премине в Атлетико ожесточиха привържениците, които чрез хаштага #ContraCR7 в Twitter и Фейсбук убеждават клуба да не осъществява сделката.

Някои дори заплашват да отменят абонаментните си карти за домакинствата на "дюшекчиите", ако видят бившия голмайстор на Реал Мадрид в състава.

 

"Ако този дойде в моя отбор, ще анулирам абонамента си... Ние не сме сметище, за да събираме измет", гласи един от популярните коментари, цитиран от webcafe.bg.

 

Атлетико се очертава като най-вероятната нова дестинация на Роналдо, който е твърд в желанието си да напусне Манчестър Юнайтед и да играе в Шампионската лига, но вече беше отхвърлен от повечето топ клубове.

 

 

Междувременно в Юнайтед имат нов вариант за нападател на мястото на Кристиано и това е младият словенец Бенямин Шешко от РБ Залцбург. Според медиите на Острова, "червените дяволи" вече са се свързали с австрийския клуб, за да научат цената на 19-годишния гигант.