Вратарят на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън определи отношението на клуба към него през миналия сезон като "престъпно", тъй като не е било спазено обещанието той да бъде титуляр на вратата за "червените дяволи". Английският страж, който ще изкара следващия сезон под наем в новака Нотингам Форест, разкри, че не е провел разговор с новия мениджър Ерик Тен Хаг, преди да подпише с Форест.

"Не исках той да ме вижда на тренировка, защото сигурно щеше да иска да ме задържи. Не искам да стоя там и да бъда втора цигулка. Всичко бе финализирано, преди новият мениджър да дойде, така че не съм говорил с него", каза Хендерсън, който измести Давид де Хеа в края на сезона 2020/21, но след това се зарази с Ковид-19 и испанецът си върна титулярната позиция, а Хендерсън изигра едва три мача през миналия сезон.

"Отхвърлих толкова много добри оферти за наем, защото ми беше обещано, че ще бъда титуляр и те не ме пускаха. Беше разочароващо. Да изгубя 12 месеца на скамейката на тази възраст е криминално, бях бесен", допълни 25-годишният вратар.