Шумният 10-дневен съдебен процес за насилие срещу легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс продължава да се вихри с пълна сила. 36-годишната Кейт Гревил, с която бившият футболист имаше връзка 6 г., го обвини, че й кръшкал с 12 жени.

Красавицата направила откритието в нощта, когато Гигс я ударил с глава в лицето и бил арестуван. Пред съдебните заседатели Кейт се разплака, докато разказваше, че да бъде затворена с Райън по време на локдауна било „жив ад“. В този период той станал по-агресивен и ядосан.

„Това беше ужасяващо време за мен. Открих, че ми е изневерявал през последните шест години с 10 или 12 жени. Постоянно откривах нещо, но го пазех за себе си, виждах гадости в айпада му“, сподели Гревил.

Бившият национал и селекционер на Уелс отрече всички обвинения, че е посягал на Гревил и контролирал живота й между август 2017 г. и ноември 2020 г. По време на бурното им съжителство в дома му за 17,7 млн. лири той забранил на Кейт да се вижда с близките си, ударил сестра й Eма и тя получавала паникатаки.

Попитана от адвокат Крис Доу, който е защитавал куп знаменитости, защо не се е прибрала при родителите си, Гревил призна през сълзи: „Исках да остана с Райън, защото живеех в затворен кръг - той ме караше да се чувствам несигурна и ми обещаваше света. Глупаво е, но когато той ми обещаваше да не го прави отново, аз се връщах при него“.

Кейт разкрива още, че е излъгала Гигс, че има ракови клетки, открити в цитонамазката й, така че „да не й се налага да прави секс с него“. “Не го правех редовно и ентусиазирано, а той ми изпращаше снимки на сексиграчки“, сподели англичанката, която има бебе на 3 месеца от новия си партньор.

Доу подчерта пред съда, че в този период тя е споделяла весели клипчета в Инстаграм и Тик-Ток с участието на Гигс, а освен това той я е завел на почивки в Малта, Ибиса, Гърция, Португалия и на ски.

Гигс, който е заплашен от 5 години затвор, ако бъде признат за виновен, се забърка в скандал и през 2011-а. Тогава стана ясно, че 8 г. е имал връзка с Наташа Лийвър, съпругата на брат му Родри Гигс. В това време крилото бе женен за детската си любов Стейси, от която са двете му деца.