Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че е можел да смени всичките си играчи на почивката при унизителното 0:4 срещу Брентфорд снощи. 

Червените дяволи преживяха абсолютна катастрофа, получавайки 4 гола до 35-ата минута и правейки серия грешки, с които допълните улесниха съперника. Мнозина определиха случилото се като едно от най-лошите представяния на отбора в ерата на Висшата лига и с пълно право. 

С 2 загуби от първите 2 мача отборът е последен в класирането и нещата за нидерландеца и отбора му изглеждат все по-трудни. 

„Смених трима на почивката, но можех да сменя всичките си играчи. Не търсех нещо специфично с това, а просто малко свежест. Играхме твърде наивно, а трябваше да бъдем много по-директни. Искахме да ни пресират и след това да търсим с дълги пасове празните пространства. Провалихме се обаче сериозно и това не е стандарта, който трябва да показваме“ заяви наставникът. 

„Може да имаш план, но ние бързо изхвърлихме нашия в кошчето. Първите два гола обаче нямаха нищо общо с тактиката. Въпросът бе да отиграеш топката по правилния начин. Момчетата следваха инструкциите ми, но взеха грешни решения. В крайна сметка във футбола грешките са важни и ние бяхме наказани“ добави той. 

"Това бе абсолютен провал и слабо представяне. Стандартът ни трябва да бъде много по-висок. В тази лига не може да правиш подобни неща" изтъкна още той. 

Предишният мениджър на Юнайтед, който губи първите си два мача начело на отбора е Джон Чапмън от 1921-а година, така че напрежението върху Тен Хаг се покачва неимоверно бързо.